Information om fotografering och Prislista:

Här kan man se alla olika paket jag har inom olika fotograferingar. Självklart går det komponera två olika paket och komma överens om ett annat pris.

Såhär går processen till:

  • Jag kommer hem till er för fotografering och riggar upp studio hos er för säkerheten och bekvämheten för er och barnet. 
  • Efter fotograferingen kommer jag skicka kontaktkartor till er mail där får ni själva välja vilka bilder ni vill ha (Gäller ej bröllop)
  • Du/Ni skickar tillbaka ett mail till mig med vilka bilder ni önskar. 
  • 1 veckas leveranstid från och med att ni skickat tillbaka ett mail till mig.
  • Bilderna levereras på post hem till er på ett USB-minne för att få ut den bästa kvalitén i bilderna, ni får alla bilder i både färg och svartvitt. 

När det gäller barnfotografering är det trevligt med personlig rekvisita som t.ex ett hårband eller en nalle, jag har med mig rekvisita som går att låna om så önskas. 

 

Nyföddfotografering: 850kr 

1-3 timmars fotografering hemma hos er. Bilder med endast barnet och även med föräldrar, valet är erat. I priset ingår det 10-15 högupplösta bilder i både färg och svartvit. 


Bröllopsfotografering: Miljö + Vigsel 4500kr

1h fotografering på valfri miljö + vigsel. I priset ingår det ca: 30 högupplösta bilder i både färg och svartvitt. 

Barnfotografering: 850kr 

1-2 timmars fotografering i valfri miljö eller studiomiljö, med vit bakgrund eller färg går att önska. I priset ingår det 10-15 högupplösta bilder i både färg och svartvit. 


Bröllopsfotografering: Halvdag 5500kr 

Vigsel + 1-2h fotografering på valfri miljö, fotografering av bestmens, brudtärnor, gruppfoto osv. I priset ingår det ca: 50 högupplösta bilder i både färg och svartvitt. 

_DSC6913.jpg

Barn + Familjeporträtt 950kr 

1-3 timmars fotografering på valfri miljö. Gruppbild på syskon, föräldrar eller alla tillsammans. I priset ingår det 10-15 högupplösta bilder i både färg och svartvitt. 


Bröllopsfotografering: Heldag 10 000kr 

Jag kommer fotografera från morgon till kväll på eran speciella dag. Från sminkning till festen på kvällen. Fotografering av vigsel, miljö, bestmens, brudtärnor osv. I priset ingår det ca: 100 högupplösta bilder i både färg och svartvitt.