Detta foto är taget hemma hos kund som ville ha “vit bakgrund och studiokänsla”

Detta foto är taget hemma hos kund som ville ha “vit bakgrund och studiokänsla”


Det finns bara fördelar med att ha fotograferingen hemma hos kund istället för en studio..

Föräldrar sparar både tid och pengar på att fotografen kommer istället för att en hel familj ska iväg till en studio. Barnen blir mer bekväma framför kameran och mer avslappnade, nyfikna på kameran och vad som kommer att hända. Barnen kan leka med sina favoritleksaker under fotograferingen och favoritnallen när det kommer tårar. Föräldrarna har allt till hands och kan välja att byta kläder mitt i fotograferingen osv.

Såhär går en Barnfotografering till:

 1. Välj typ av fotografering

  Det gör du lättast att klicka på “Priser”. Där ser du mitt pris och vad som ingår i priset.

 2. Bokar datum och tid för fotograferingen.

  Vi bestämmer ett datum och tid tillsammans. Hur lång tid en fotografering kan ta är individuellt, beror på om fler barn ska fotas eller om du vill ha olika kläder på alla bilder. Men uppskattningsvis brukar en fotografering med 1-2 barn ta 2h.

 3. Fotograferingen.

  Vi kommer att ha fotografering hemma hos dig (eller valfri miljö om du har valt det). Jag kommer ta med mig allt som krävs för att få dom bilderna du önskar. Vi bygger upp en studio hemma hos er.

 4. Efter fotograferingen

  Efter fotograferingen kommer jag skicka mitt urval till dig i form av kontaktkartor (ett ark med alla bilder på). Alla bilderna kommer ha ett namn och du/ni får gå igenom bilderna i lugn och ro och välja dina 15 bilder som du vill beställa. När du valt dina bilder, skickar du tillbaka ett mail till mig med vilka bilder du vill beställa och särskilda önskemål angående redigering. Ex: DCS_1152.dng ta bort snor. Skriv gärna också om bilderna får/får ej publiceras på min hemsida i marknadsföringssyfte.

 5. Leverans

  När du har skickat ditt mail med dina önskemål kommer jag att redigera bilderna, detta brukar ta 1-2 veckor. När jag har redigerat klart kommer jag att skicka bilderna på USB (som ingår i priset) hem till din brevlåda. Med denna process så ÄGER du bilderna.

 

_DSC8846.jpg

Såhär går en Bröllopsfotografering till:

 1. Välj typ av fotografering.

  Det gör du lättast att klicka på “Priser”, där ser du mina 3 olika

  bröllopspaket som jag har, pris och vad som ingår. Är det inget
  som passar kan vi komma överens om ett eget “paket”

 2. Möte

  Jag tycker att det är väldigt bra om brudparet och jag
  sätter oss ner och har ett möte. Det är bra att jag
  får en bild av er och att ni får en bild av eran
  fotograf. På mötet går vi igenom bröllopet rent

  schemamässigt och vad för typ av bilder ni önskar,
  om ni har några särskilda önskemål osv.

 3. Bröllopsfotograferingen

  Under eran bröllopsdag så kommer jag fotografera
  efter typ av bröllopspaket och efter vad ni pratat
  om på vårat möte.

 4. Leverans

  Jag redigerar bilderna, det brukar ta 2 veckor
  och levererar bilderna på USB-minne och skickar

  på posten hem till er. Ni får alla bilderna i både
  färg och svartvitt.